U bent hier


Voor wie is de informatie op deze website bedoeld?

Voor (mogelijke) klanten, partners, steden en publieke instellingen.

 

Welke informatie vind je op deze website?

Alle informatie over de organisatie, werking en het aanbod van OCMW Antwerpen.

Op deze website vind je alleen algemene informatie. De informatie over leefloon op deze website is bijvoorbeeld niet gebaseerd op iemands persoonlijke situatie.

Wil je advies over OCMW-hulp? Contacteer altijd de maatschappelijk werker van je sociaal centrum. Dat kan via het nummer 03 338 28 28.

 

Is de informatie op deze website actueel?

OCMW Antwerpen:

  • besteedt aandacht en zorg aan de informatie op deze website
  • engageert zich om informatie over haar werking volledig, actueel en toegankelijk aan te bieden

Ondanks die inspanningen kan OCMW Antwerpen niet garanderen dat alle informatie volledig, actueel of nauwkeurig is.

Is sommige informatie op deze website  niet juist of ontbreekt er info? Dan doet OCMW Antwerpen alles om dat zo snel mogelijk recht te zetten.  Geef dan even een seintje aan webbeheer@ocmw.antwerpen.be. Suggesties zijn ook welkom op dat adres. Dat stellen we erg op prijs!

De informatie op deze website kan ook niet beschouwd worden als authentieke overname van de officiële teksten. Daarom bezitten de teksten op deze website geen enkele juridische kracht. Enkel de officiële en in het Belgisch Staatsblad gepubliceerde teksten gelden als authentieke teksten.

 

Is deze website is altijd online?

De informatie op de website is altijd beschikbaar. OCMW Antwerpen kan niet garanderen dat er onderbrekingen of andere technische problemen kunnen zijn.

 

Wat doet OCMW Antwerpen met je persoonsgegevens?

OCMW Antwerpen hecht belang aan je privacy. 

De meeste  informatie op de website kan je gewoon lezen zonder dat we persoonsgegevens vragen. In sommige gevallen vraagt de website wel persoonlijke informatie. 

OCMW Antwerpen garandeert je dat:

1.  we je persoonsgegevens alleen gebruiken om je:

  • de gevraagde informatie te geven
  • te kunnen contacteren bij vragen  

2. we je persoonsgegevens niet bekendmaken aan derden3. dat we veiligheidsmaatregelen nemen om te voorkomen dat anderen misbruik kunnen maken van persoonsgegevens op de websiteOCMW Antwerpen gebruikt je gegevens alleen volgens de bepalingen van de wet van 8 december 1992, tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

 

Mag je teksten en beelden van deze website kopiëren? 

Je mag de informatie van deze website op geen enkele manier gebruiken voor niet-persoonlijke doelen of commerciële exploitatie.Wil je toch teksten, beelden of ander grafisch materiaal van deze site hergebruiken? Vraag dan vooraf toestemming aan webbeheer@ocmw.antwerpen.be.  

Voorbeelden van grafisch materiaal

  • publicaties
  • logo’s
  • foto’s
  • illustraties
  • filmpjes
  • Voorbeelden van hergebruik

kopiëren voor online gebruik

kopiëren om door te sturen naar anderen

afdrukken in meer dan drie exemplaren

 

Is OCMW Antwerpen verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar het doorlinkt?

Deze website kan linken naar andere websites waarover het geen enkele controle heeft.  OCMW Antwerpen kan ook niet garanderen dat de inhoud van die andere websites altijd juist, volledig of beschikbaar is.

OCMW Antwerpen wijst elke aansprakelijkheid af voor directe of indirecte schade door het raadplegen van die websites en hun inhoud.

 

Gebruikt deze website cookies?

Ja. We gebruiken Google Analytics, een webanalyse-service van Google, om het surfgedrag op de OCMW-website te analyseren.

Je kan het gebruik van cookies weigeren door in je browser je instellingen aan te passen.